MOTTO : "Soselele sunt ca sanatatea: cand ele sunt ireprosabile, nimeni nu le baga in seama." ("Revista drumurilor" - 1934)

25000 
APDP
cnadnr
cestrin
        Revista "DRUMURI PODURI" este o publicatie lunara a Asociatiei Profesionale de Drumuri si Poduri din Romania, editata si difuzata de catre S.C. MEDIA DRUMURI-PODURI S.R.L. Revista reprezinta corespondentul pentru Romania al Asociatiei Internationale de Drumuri si Poduri (A.I.P.C.R.).
        Publicatia are drept corespondenti in lume reviste cum ar fi: "Routes / Roads", "World Highways", "ITS", "European Roads", "Routes", "Travaux" s.a., fiind singura de acest gen din Romania. Este inregistrata la OSIM cu nr. 61585/2005 si la Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior.
        Categoriile de cititori carora li se adreseaza revista sunt reprezentate de constructorii de drumuri si poduri, firme de proiectare si consultanta, firme de echipamente si materiale de constructie, universitati, institute de cercetare, primarii, consilii judetene, administratori de drumuri locale si nationale etc. dar si alte persoane fizice si juridice care urmaresc sa fie la curent cu ultimele noutati din domeniu.
        Revista "DRUMURI PODURI" se tipareste in 40 de pagini color, in conditii grafice deosebite, adresabilitatea cuprinzand un numar important de firme de specialitate precum si persoane fizice interesate. Distributia se face in toata tara dar si in strainatate, in Germania, Austria, Franta, Republica Moldova, Japonia, Spania si Portugalia, precum si la schimb cu alte publicatii similare din lume.
        Publicatia noastra este singura din domeniul constructiilor care a primit din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii - Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior titulatura de "Publicatie stiintifica de importanta nationala", certificat nr. 325/2005.

 

DIPLOME SI CERTIFICARI

25000  certificat calitate 

CASETA REDACTIEI

Director:  Prof. Costel MARIN  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Director executiv:  Ing. Alina IAMANDEI  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Consultant:  ing. Ioan URSU 
Grafica si tehnoredactare:  Arh. Cornel CHIRVAI
Corespondent special:  Nicolae POPOVICI
Secretariat:  Cristina HORHOIANU

new Orlen
Logo Wirtgen
CarpatCement
  IRIDEX
sigla-adc
sigla-autodesk
Geobrugg
allplan-scia
Roadplus
Bitunova